fbpx
Tag: QMBN

tag: QMBN

Maqedonasit nuk besojnë në luftën kundër korrupsionit

Qytetarët e Maqedonisë janë pesimistët më të mëdhenj se mund të bëhet diçka në lidhje me korrupsionin, që ajo të zvogëlohet ose të shkulet dhe në këtë drejtim jemi në fund të renditjes mes vendeve tjera të Evropës Juglindore. Ky është një ndër përfundimet kryesore nga hulumtimi i iniciativës “Lidership për zhvillim dhe integritet në Evropën Juglindore” (SELDI) në...