fbpx
Tag: Pus pa fund

tag: pus pa fund

TM: “Shkupi 2014” është pus pa fund

Projekti kontrovers “Shkupi 2014” vazhdoj të funksionoj si “pus financiar pa fund” ku zhduken të hollat e qytetarëve të RM-së. Nga aspekti i sotëm shtrohet pyetja a do të ketë fund për këtë projekt sepse tani më është viti 2015 ndërsa këtu po vazhdojnë të shpenzohen miliona për qëllime të kota dhe të paarsyetuara”. Kjo thuhet në buletinin më...