fbpx
Tag: прислушуваниразговори

tag: прислушуваниразговори

VMRO DPMNE dhe BDI do të kërkojnë që me ligj të ndalohet publikimi i “bombave”

Partitë në pushtet BDI dhe VMRO DPMNE do të propozojnë ligj me të cilin do të ndalohet publikimi i materialeve nga bisedat e përgjuara. Këtë në konferencë shtypi në Kuvend e tha Talat Xhaferi, koordinatori i grupit të deputetëve të BDI. Siç tha Xhaferi, nëse ligji miratohet, të gjithë që do ta shkelin, do të ballafaqohen me kallëzime penale. Ky ligj...

Ambasada britanike: Për bisedat e përgjuara nevojitet hetim i plotë

Pohimet që dëgjohen në bisedat e përgjuara janë shumë serioze dhe për to duhet të ketë hetim të plotë dhe transparent. Ky është qëndrimi i ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar për vendimin e Gjykatës themelore 1 për t’i ndarë bisedat e përgjuara si dëshmi. Ambasadori nuk do t’i komentoj detajet nga vendimi gjyqësorë, por thotë se hetim patjetër duhet të...