fbpx
Tag: пријави

tag: пријави

Matura do të jepet, arsimit do të bojkotohet, para MASh-it do të protestohet

Maturantët që protestojnë dhe bojkotojnë mësimin do t’i plotësojnë paraqitjet për maturë shtetërore, por nuk do ta ndërpresin bojkotin e arsimit. Ata thonë se paraqitjen i firmosin nga aspekti teknik, thjesht formal, por qëndrojnë në kërkesat sepse nuk është arritur kompromis me kompetentët. Për tre ditët e ardhshme paralajmëruan protesta që do të fillojnë më orën 17 para MASh-it. “Firmosja e...