fbpx
Tag: PlenumStudentor

tag: PlenumStudentor

Profesorët me letër të hapur deputetëve

Profesorët ju shkruan letër të hapur deputetëve. Në letrën, profesorët ju bëjnë thirrje thë zgjedhurve të popullit që t'i ndalojnë veprimet e mëtutjeshme dhe ti dëgjojnë para se të sjellin vendim që mund të t'ju kushtojë shtrenjtë të gjithë shoqërisë. Ju përcjellim pjesë të letrës, ndërsa të tërën mund ta gjeni të tek “Fakulteti. mk“.akulteti.mk". "Të nderuar deputetë, para...