fbpx
Tag: план

tag: план

Prokurorja publike dorëzoi planin e përgjithshëm, personal dhe atë financiar

Prokuroria publike për ndjekjen e veprave penale që lidhen dhe dalin nga përmbajtja e ndjekjes së paautorizuar i komunikimeve deri tek Këshilli i prokurorëve publik, Qeveria e R. së Maqedonisë dhe Kuvendi sot dorëzoi planin e përgjithshëm, personal dhe atë financiar. "Planet janë dorëzuar në Parlament për raport, ndërsa për Qeveri dhe Këshill të Prokurorëve Publikë janë dorëzuar për zbatim....