fbpx
Tags НАТО

Tag: НАТО

Më shumë se 81 për qind në Maqedoni duan anëtarësim në NATO

Më shumë se 81 për qind në Maqedoni duan anëtarësim në NATO, kurse 19 për qind janë kundër anëtarësimit të vendit në Aleancën veri-atlantike, treguan anketat e bëra në Fakultetin e Sigurisë të Shkupit, para mbajtjes së Samitit të NATO-s në Britaninë e Madhe për mendimin e qytetarëve për sigurinë dhe kërcënimet e sigurisë në shtet....