fbpx
Tag: Ministria e drejtësisë

tag: Ministria e drejtësisë

Ministri i drejtësisë Xhaferi “se ka gajle” ndërsa resorin e tij e tronditin skandalet

Edhe pse në gjykatën më të madhe në vend, Gjykatën Themelore Shkupi 1, ndodh cirk ndërsa Raporti i Komisionit Evropian për progresin e Maqedonisë vëren mungesa serioze në sistemin e gjyqësorit dhe pengesa në punën e PSP-së, personi më i thirrur në sistemin e gjyqësorit në vend, ministri i drejtësisë, është plotësisht inekzistent nga ngjarjet në dikasterin e tij,...

Ministria e drejtësisë dhe zyra e Ivanovit sërish ngjyrosen nga “Revolucioni laraman”

Sot në suazat e protestës së quajtur "Revolucioni laraman" ngelën të ngjyrosur Ministria e drejtësisë dhe zyra e presidentit Gjorgje Ivanov. Qytetarët të cilët protestojnë ndaj vendimit për falje të presidentit Ivanov, pas ngjyrosjes, u drejtuan drejt Kuvendit të RM-së.   https://twitter.com/meta_agency/status/725012100586852352 Tani për tani nuk dihet cili është itinerari i tyre, por mund të pritet që protesta të përfundoj para godinës...

Zoran Bozhinovski mbrëmë është ekstraduar në Maqedoni

Gazetari dhe pronari i portalit “Burevesnik” Zoran Bozhinovski i cili dje u arrestua në Novi Sad, mbrëmë rreth orës 21 e 30 është ekstraduar në Maqedoni, konfirmojnë për “Meta” nga MPB. “Procedura është përfunduar mbrëmë rreth 21 e 30. Atë e zbaton Ministria e drejtësisë ndërsa MPB është njoftuar për procedurën” thanë nga MPB. Jo- zyrtarisht, Bozhinovski është transferuar në burgim...

Janeva: Unë punoj ndërsa për pjesën tjetër le të thonë Qeveria dhe Këshilli i prokurorëve

Prokurorja speciale Katica Janeva nuk dëshiron zyrtarisht e as jo-zyrtarisht të komentoj situatën e krijuar me Prokurorinë speciale publike dhe për çështjet e hapura na drejtoi te institucionet kompetente gjegjësisht Këshilli i prokurorëve publik, Qeveria dhe Ministria e drejtësisë. Kjo është esenca e bisedës së shkurtër telefonike i “Meta” me prokuroren Janeva. “Ne punojmë për gjërat aktuale, për situatën e krijuar...