fbpx
Tag: Мајкрософт

tag: Мајкрософт

Microsoft e veçoi Universitetin Goce Dellçev si shembull të suksesshëm të kalimit nga mësimi fizik në atë onlajn

Me 100.000 orë audio mësim, 50.000 orë video mësim dhe 11.000 onlajn ligjërata, Universiteti “Goce Dellçev” është institucioni i vetëm i arsimit të lartë në vend, të cilin Microsoft e ka veçuar si shembull të suksesshëm të kalimit nga mësimi fizik në distancë gjatë pandemisë me koronavirusin. Me 15 fakultete dhe mbi 9,000 studentë, UGD është një nga universitetet më...

“Majkrosoft” dhe “Metamorfozis” “Office 365” falas për sektorin  civil

 Për herë të parë sektori joqeveritar ka mundësi të fitoj qasje falas për “Microsoft Office 365” në ditën e “Microsoft” dedikuar sektorit civil. Punëtoria dhe tribuna “Bëhuni nismëtar i ndryshimeve me Microsoft Office 365 dhe teknologjitë- re” i organizoi Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfozis” me mbështetjen e “Microsoft Maqedoni”. Në këtë manifestim, përfaqësuesve të sektorit civil iu mundësua të...