fbpx
Tag: магла

tag: магла

Për shkak të mjegullës, janë anuluar dhe ridestinuar një pjesë e fluturimeve nga aeroporti i Shkupit

Aeroporti i Shkupit, “Aleksandri i Madh” për shkak të mjegullës ka anuluar disa fluturime ndërsa një pjesë ka ridestinuar drejt aeroportit të Ohrit “Shën Apostol Pavle”. Për shkak të mjegullës së dendur, prej mbrëmë dy fluturime në arritje që pritej të aterojnë në aeroportin e Shkupit janë ridestinuar në aeroportin “Shën Apostol Pavle” në Ohër ndërsa njëkohësisht katër fluturime në...