fbpx
Tag: ЛоренсОер

tag: ЛоренсОер

Lorens Oer: Bisedimet për dalje nga kriza të vazhdojnë me formatin e njëjtë

Ne mbështetim komisarin Han dhe theksojmë se bisedimet duhet të vazhdojnë në formatin e njëjtë që të jepet mundësi që të arrihet konsensus për krizën politike në Maqedoni- deklaroi ambasadorja e Francës në Maqedoni, Lorens Oer. Ky është reagimi i parë i komunitetit ndërkombëtarë pas bisedimeve të pasuksesshme mbrëmë në Bruksel. Ajo sot shtoi se duhet të vazhdohen reformat në...