fbpx
Tag: ЛДП

tag: ЛДП

PLD: Vrasja e Nemtsov duhet të jetë porosi për të gjithë ne

Partia Lliberal- Demokrate e Maqedonisë shprehi ngushëllime deri tek familja dh qytetarët e Federatës ruse për vrasjen e liderit opozitar, Boric Nemcov. “Liberal për nga bindjes, Nemcov ishte mbrojtës i guximshëm i demokracisë dhe luftëtarë i flakët kundër korrupsionit në vendin e tij. Rusia humbi politikan të fuqishëm dhe të guximshëm të demokracisë, kritik i zëshëm i pushtetit. Shprehim shpresoj...