fbpx
Tag: KryqiiKuq

tag: KryqiiKuq

Kryqi i Kuq apelon për ndihmë për të prekurit nga vërshimet

Reshjet e me intensitet të madh të shiut dhe rritja e nivelit të lumenjve në vend, shkaktuan vërshime të mëdha në vendbanime dhe sipërfaqe pjellore në disa rajone të shtetit. Vërshimet kanë shkaktuar dëme materiale, për çka kompetentët menjëherë kanë ndërmarrë masa përkatëse për zbutjen e pasojave të shkaktuara nga vërshimet- thuhet në njoftimin e Kryqit të kuq të...