fbpx
Tag: Крешник Бектеши

tag: Крешник Бектеши

Qeveria i mbylli guroret në Llabunisht

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ndërpreu në mënyrë të njëanshme kontratat për pesë koncesione për gurore në afërsi të fshatit Llabunisht i Strugës, njoftoi Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi në konferencën e sotme për shtyp, raporton Meta. Siç informoi ministri, këto koncesione janë revokuar për të mbrojtur shëndetin e popullatës lokale, por edhe për të mbrojtur mjedisin në këto...

Firmat që instalojnë pajisje të gazit në automjete të mbingarkuara, qytetarët nervozë për subvencionet në RMV

Pasi Ministria e ekonomisë e shpalli këtë fundjavë thirrjen për subvencione për instalim të pajisjeve për gaz në automjete, kompanitë që instalojnë këtë lloj të pajisjeve janë të mbingarkuara, ndërsa shumë qytetarë që duan të përdorin një subvencion nuk do të mund ta bëjnë këtë pasi pothuajse të gjitha firmat nuk kanë vende të lira për këtë muaj. Afati...

Teleferiku me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit s’u ndërtua për 5 vite, ELEM: Do të jetë gati në sezonin e ardhshëm

Premtimi për ndërtimin e teleferikut të ri me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit këtë vit u bë i vjetër pesë vjet. Ndonëse kontrata e parë e nënshkruar për ndërtimin e teleferikut ka qenë më 10 mars 2014, teleferiku ende nuk është plotësisht i ndërtuar dhe nuk është vënë në punë. Sërish ashtu siç është premtuar pesë vite rradhazi, premtohet që...