fbpx
Tags Kalim

Tag: kalim

Kuvendi së shpejti do ta zgjedh qeverinë e re reformuese, porositin nga LSDM

Kuvendi së shpejti do ta zgjedh qeverinë e re reformuese të Maqedonisë sepse qytetarët votuan për ndryshime dhe vendosën që t’i udhëheqin politikanë serioz, që kujdesen për interesat e tyre dhe të shtetit, përkundër politikanëve të kriminalitetit nga kryesia e VMRO DPMNE-së, që tentojnë ta fusin vendin në krizë më të thellë politike dhe izolim, thuhet në njoftimin e...