fbpx
Tag: John Ralston Soul

tag: John Ralston Soul

John Ralston Soul në Ohër mori çmimin botëror të humanizmit

Kryetari i Internacional PEN dhe një nga emrat kryesues të letërsisë botërore dhe eseve, John Ralston Soul, është fituesi i nëntë me radhë i çmimit të humanizmit, të cilin e ndan Akademia  e Humanizmit të Ohrit . Ai deklaroi se ndjehet i nderuar që radhitet në mesin e plejadës së emrave të mëdha nga kultura botërore të cilët kanë fituar...