fbpx
Tag: Invetsime

tag: invetsime

LSDM: Investimet reale të Gruevskit janë Mercedesi, parcelat dhe provizionet

Në gusht të vitit të kaluar, Nikolla Gruevski, hodhi një lopatë dhe njoftoi ndërtimin e një zone të re industriale në Radovish. Sot, pas 15 muajsh, në vend të zonës industrial në Radovish toka është bosh dhe me një vrimë të gërmuar. Dhe kështu, nuk ka as fabrika dhe vende të reja pune, ku LSDM-ja e akuzoi një deklaratë...

VMRO- DPMNE: LSDM sërish grindet me shifrat dhe faktet

Në vitin 2006 në Radovish  dhe rrethinë ka pasur 4.464 të punësuar. Sot numri i të punësuarve është rritur për 50% reagojnë nga VMRO- DPMNE-ja dhe është 6.268 persona, reagojnë nga VMRO- DPNE-ja në kumtesën e LSDM-së. "Banorët e Komunës së Radovisht, kujtojnë mirë LSDM-në kohën e së cilës u mbyllën disa kompani të mëdha.Banorët e Komunës së Radovisht e...