fbpx
Tag: Incizime

tag: incizime

Milloski: Incizimet për konetstin e emrit janë të selektuara dhe të montuara

Antonio Milloshoski ish ministër i punëve të jashtme të Maqedonisë, i përmendur sot në “bombën” e 33 nga lideri i opozitës maqedonase Zoran Zaev, i hodhi poshtë akuzat e liderit të opozitës maqedonase se ai ka kontribuar për shitjen e emrit të Maqedonisë, transmeton zhurnal.mk “ Në lidhje me incizimet e sotme selektive dhe të montuara për kontestin për emrin...