fbpx
Tag: градење

tag: градење

Recetë për hotel të ri në Ohër: Ndiz pyllin, prej drunjtë dhe godit me eskavator

Nga nisma civile “Ohrid SOS” reagojnë ndaj ndërtimit të objektit të madh në një prej lokaliteteve më tërheqëse në bregun e Ohrit. Gjendet menjëherë afër hotelit “Ineks”, menjëherë nën vilën e MPB-së, ku do të ndërtohet hotel i brendit “Small Luxury Hotels”.   Sipas njoftimeve, objekti do të shtrihet në sipërfaqe prej 7000 m/katrorë. Parashihen të ndërtohen 50 dhoma, 120 karrige...