fbpx
Tag: Goshince

tag: Goshince

“Meta” në rripin kufitar: Në Tanushë nuk vërehet Gushinca…

Të përforcuar me numër shtesë të kolegëve, por në atmosferë të qetë dhe me asnjë nishan jo i elektrizuar, po kalon rutina ditore e ekipit policor në stacionin e Tanushës, në pjesë e kufirit verior me Kosovën, një ditë pas incidentit në Gushincë, që MPB e karakterizoi si sulm terrorist ndaj institucioneve të vendit. Stacionin që është larg rreth 7...

VMRO- DPMNE për Goshincen:

VMRO-DPMNE-ja  përmes një komunikate me shkrim i dënon këto akte terroriste të cilat kanë për qëllim destabilizimin e Republikës së Maqedonisë. “ VMRO-DPMNE e gjykon ngjarjen e sotme terroriste në fshatin Gushincë.I ftojmë institucionet që në mënyrë të vendosur të veprojnë për zbardhjen e këtij rasti dhe ta sigurojnë ligjin, sigurinë dhe stabilitetin. Qytetarët e Republikës së Maqedonisë duhet të...