fbpx
Tags физибилити студија

Tag: физибилити студија

Ndihma e Shpejtë, Filipçe: Nuk duam të shpejtojmë me studimin e fizibilitetit

Grupi prej ekspertëve do ta analizojë studimin e fizibilitetit për partneritetin publik-privat të Ndihmës së Shpejtë, kështu ka deklaruar ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në takimin joformal me gazetarët, transmeton Portalb.mk. Ai ka bërë të ditur se ende nuk i di gjetjet e studimit dhe se nuk dëshiron të shpejtojë me studimin. “Do të formojmë grup të punës i cili do...

Brenda muajit pritet të hapet tenderi për kompaninë që do ta bëjë analizën e Kodrës së Diellit

ELEM TURS deklaroi sot se do të hap tenderin për kompaninë që do e bëjë analizën e Kodrës së Diellit gjatë muajit mars. Pas përfundimit të kësaj analize, pritet të merret vendim se çka do të ndodhë më tej me menaxhimin e kësaj qendre për skijim, njofton Portalb.mk. Nga ELEM TURS njoftojnë për Portalb.mk se analiza është në fazën fillestare dhe se përpilimi i saj zgjat deri...