fbpx
Tag: експлозија

tag: експлозија

Nuk mund të krahasohen shpërthimi në Bejrut me kimikatet në OHIS, pohon profesori Stafillov

Nuk ka krahasim ndërmjet fatkeqësisë në Bejrut, që është shkaktuat për shkak të shpërthimit të kimikatit që është magazinuar në mënyrë jo përkatës dhe rrezikut potencial për Shkupin nga kimikatet në OHIS, pohon profesori Trajçe Stafillov nga Instituti për kimi në FMN, shkruan Meta.mk. kloridi i vinilit, që është duke qëndruar në OHIS  tashmë disa dekada qëndron në një cisternë...