fbpx
Tag: ЕдмондТемелко

tag: ЕдмондТемелко

Gjykata konfirmoi se nuk ka paraburgim për disa të dyshuar në aksionin “Titanik”

Gjykata themelore Shkupi 1 refuzoi kërkesën e PSP-së për shqiptimin e masës së paraburgimit për tetë të dyshuarit për mashtrime zgjedhore në aksionin “Titanik”. Gjykata ka marrë vendim me të cilin refuzohet kërkesa e Prokurorisë speciale për paraburgimin e Edmond Temelkos, Mile Janakiesit dhe dy personave tjerë me iniciale M.P dhe K.M. Siç njoftuan hollësisht nga gjykata, katërtë dyshuarit tjerë, mes...