fbpx
Tag: Delegacion

tag: delegacion

BE apelon për dialog në Mal të Zi

Delegacioni i BE-së në Mal të Zi shprehi shqetësim për shkak të përleshjeve mes policëve dhe protestuesve, gjatë protestave në Podgoricë dhe apeloi për kthimin e dialogut politik. “Presim nga organet kompetente, në mënyrë efikase t’i hetojnë të gjitha incidentit në përputhje me parimet e sundimit të së drejtës. Dhe përderisa protestat paraqesin mënyrë legjitime dhe legale të shprehjes së...

Ivanovi pranoi delegacionin e Olimpiadës Speciale

Presidenti Gjorge Ivanov dhe bashkëshortja e tij Maja Ivanova  si dhe djali  i tyre Ivan, sot në "Villa Biljana" në Ohër, priti delegacionin e Olimpiadës Speciale të Maqedonisë, i cilia mori pjesë në Lojërat verore të Olimpiadës Speciale të mbajtura nga 25 korrik deri më 2 gusht në Los Anxhelos, ShBA . Ivanov përgëzoi sportistët e Maqedonisë për lojrat në...