fbpx
Tags функционери

Tag: функционери

Kotevski: Kemi njohuri dhe paralajmëronim për aksione hakmarrëse për Kumanovën

Zyrtarë të MPB-së kanë marrë alarmin për sulme dhe rrëmbime të mundshme zyrtarësh policor. Një gjë e tillë raportohet nga disa media, që i referohen informacioneve operative, se grupe që kanë lidhje me atë të Kumanovës, planifikojnë aksione hakmarrëse ose rrëmbime, që pastaj t’i shkëmbejnë me një pjesë të të burgosurve. Është përcjellë edhe qëndrimi i MPB-së se policia...

Kush është më gjatë me Gruevskin dhe kujt i duhet pushim?

“Jo që jemi të pagabueshëm, kishim gabime dhe lëshime, por treguam më shumë nga të gjitha garniturat politike deri më tani. Për këtë shkak, nevojitet kohë pas kohe freskime në postet zyrtare, me mundësi që një pjesë e të ndërruarve në të ardhmen të marrin ndonjë përgjegjësi të rëndësishme, nëse e meritojnë”. Kjo ishte një pjesë e fjalimit të kryeministrit...

Gruevski sot në Bruksel me funksionerë të lartë evropian

Delegacioni shtetëror i udhëhequr nga kryeministri Nikolla Gruevskit sot në Bruksel do të ketë takim me funksionarë të lartë evropian, ndërsa qëllimi do të jetë intensifikimi i kontakteve për t`u tejkaluar kriza politike në Maqedoni. Pritet që Këshilli i Ministrave për punë të jashtme të BE-së të bisedojnë për situatën në Maqedoni dhe pritet që të sillet përfundim për tejkalimin...

Kontributet do të paguhen vetëm për honorarët më shumë se paga minimale

Nëse honorari minimal i të punësuarit nuk tejkalon pagën mesatare prej 9.590 denarë, nuk do të jeni të obliguar të paguani kontribute  plotësuese për sigurimin social, shpjegoi sot ministri i punës dhe politikës sociale, Dime Spasos. Ai duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve në konferencën për shtyp, deklaroi që Ministria nuk ka ndërruar mendim që në fillim kur...