fbpx
Tag: Çarls Geret

tag: Çarls Geret

AKE-ja dhe ASHAAM-i për publikun akoma janë kryesisht organe “politike”

E vogël është përqindja e qytetarëve që dijnë se çka paraqesin dy organet rregullatore në sferën e meidave dhe të komunikimeve elektronike dhe cilat janë kompetencat e tyre. Ky është përfundimi i prezantimit të raportit përfundimtar nga monitoringu u punës së ASHAAM-it dhe AKE-së. Gjatë 18 muajve të kaluar, "Eurothink" në bashkëpunim me OJQ-në "Infocentar", "Transparencë Maqedoni" dhe Komiteti e...

Ambasadori britanik befasohet: Çfarë është kjo me faljen për mashtrime zgjedhore?

Me të zbritur në Shkup, pas takimin në Londër me ministrin për Evropë, Dejvid Lidington, ambasadori britanik në vend Çarls Geret me fotografi nga aeroporti i Shkupit “tuitoi” pyetjen: “Çfarë janë zërat për aktivizimin e amnistisë për mashtrime zgjedhore”? https://twitter.com/BritAmbCGarrett/status/702773866276515840 Komuniteti i “Twitter-it” menjëherë bombardoi diplomatin britanik me përgjigje të llojit “Mirë se erdhe në realitet”, “Kjo është doing bussines në...