fbpx
Tag: Brutalitet

tag: brutalitet

Avokati i popullit Memeti konfirmon se brutaliteti policor është në rritje

Brutaliteti policor në Maqedoni është në rritje dhe nuk ekzistojnë hetime efektive- deklaroi sot avokati i popullit Ixhet Memeti, në bazë të informacioneve të grumbulluara për vitin 2016. Duke folur në konferencën e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut, Memeti tha se zyra e avokatit të popullit lidhur me rastin “Lagja e Trimave” ka ngritur pesë kallëzime penale...