fbpx
Tag: BorjanJovanoski

tag: BorjanJovanoski

VMRO-DPMNE: LSDM qëndron pas historisë me kurorën dërguar Borjan Jovanovskit

- VMRO-DPMNE reagoi ndaj “bombës” së 24 të liderit të opozitës maqedonase Zoran Zaev, të cilin e akuzoi se pas emrit Todor Aleksandrov fshihet vet ai. “Me pres konferencën e sotme të Zoran Zaevit dhe LSDM-së u tregua e gjithë ajo pjesë e skenarit të zgjeruar për destabilizimin e institucioneve shtetërore përmes publikimit të materialeve të krijuara që tregohen në...