fbpx
Tag: Bisedat e përgjuara

tag: bisedat e përgjuara

VMRO DPMNE dhe BDI do të kërkojnë që me ligj të ndalohet publikimi i “bombave”

Partitë në pushtet BDI dhe VMRO DPMNE do të propozojnë ligj me të cilin do të ndalohet publikimi i materialeve nga bisedat e përgjuara. Këtë në konferencë shtypi në Kuvend e tha Talat Xhaferi, koordinatori i grupit të deputetëve të BDI. Siç tha Xhaferi, nëse ligji miratohet, të gjithë që do ta shkelin, do të ballafaqohen me kallëzime penale. Ky ligj...