fbpx
Tag: Bashkësiandërkombëtare

tag: Bashkësiandërkombëtare

Javë e pasigurt e bisedimeve

Që nesër Maqedoninë e pret edhe një javë e pasigurt e bisedimeve. Edhe pse deri më tani i gjithë procesi i bisedimeve, për çështjet më të rëndësishmes nga Marrëveshja e Përzhinos duhej të përfundonte, megjithatë partitë politike akoma nuk arritën marrëveshje. Gjëja e vetme për të cilën tani për  tani janë marrë vesh  për përzgjedhjen e prokurores speciale, Katica...

Ahmeti: BDI, vepron pa emocione dhe me kokë të ftohtë

“BDI punon vepron jashtë emocioneve jashtë zgënjimeve vepron dhe punon me kokë të ftohtë, analizon studion çdo veprim dhe asnjë veprim nuk do bëhet që do i dëmtojë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, shqiptarë, maqedonas dhe komunitete tjera që jetojnë në këtë vend. Nuk do udhëhiqemi nga emocionet por nga arsyeja e nacionaliteti. BDI nuk do ngre padi ndaj...