fbpx
Tag: BankaKombëtar

tag: BankaKombëtar

Soros dhe Stros-Kan kandidatë për drejtor të Bankës Kombëtare së Ukrainës

Miliarderi u njohur amerikan Xhorxh Soros do të mundej të ndodhet në krye të Bankës kombëtare të Ukrainës, transmeton televizioni ukrainas”Kanal 112”, duke u thirrur në burime të afërta me kryetarin Petro Poroshenko dhe në burime nga Shtëpia supreme. Ish drejtori I Fondit monetary ndërkombëtar Domenik Stros-Kan, gjithashtu, është njëri ndër kandidatët për pozicionin udhëheqës të Bankës kombëtare të Ukrainës. Televizioni...