fbpx
Tags апсења

Tag: апсења

Arrestohet në SHBA i biri i Klusev për “shpërndarje narkotikësh”

Ludmil Klusev, i biri i kryeministrit të parë të Maqedonisë së pavarur, Nikolla Klusev, është arrestuar në SHBA nën akuzë për “shpërndarje ilegale të narkotikëve”, njofton “Fairfield Daily Voice”. Klusev i cili në SHBA punon si psikiatër, është arrestuar më 12 nëntor dhe ngarkohet se pacientëve u ka shkruar sasi të mëdha të ilaçeve “aderal” dhe zanaks” (tek ne njihen...