fbpx
Tag: Andrej Zhernovski

tag: Andrej Zhernovski

Qeveria ka vendosur që QTQ të “vishet” me barok

Qeveria solli vendim që Qendra Tregtare e Qytetit (QTA) të merr pamje baroku, shkruan "Telma". Vendimi për vazhdimin e ndërtimit të projektit "Shkupi 2014" në suazat e të cilit është ndryshimit i pamjes së QTQ-së, është publikuar në Gazetën zyrtare. Komuna Qendër në prill të vitit të kaluar shpalli referendum për pamjen e QTQ-së, por i njëjti ishte i pasuksesshëm sepse...

VMRO DPMNE: Zhernovski duhet të shkarkon veten e tij

Andrej Zhernovski duke shkarkuar drejtoren e shkollës “11 Tetori” sot thjeshtë tregoi se ka frikë nga përgjegjësia e tij personale për skandalin në komunën Qendër, thuhet në reagimin e VMRO DPMNE-së. “Kryetari i komunës Qendër mban përgjegjësi për ngjarjet në shkollë sepse këtë kompetencë e ka me ligj. Kryetari duhet të tregoj a ka investuar ndonjë denarë në përmirësimin e...

Referndum në Qendër më 26 prill për pamjen e QTQ-së

Më 26 prill, banorët e komunës Qendër do të kenë mundësi të votojnë në referendum për dukjen e Qendrës tregtare të qytetit ndërsa rezultatet e referendumit do të jetë obligativ dhe patjetër do të duhet të zbatohen- thotë kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski. Pyetja e referendumit do të jetë “Nëse jeni të bë mbahet pamja aktuale e fasadës në...