fbpx
Tag: AleksisCirpas

tag: AleksisCirpas

Cipras përsëri në konflikt me deputetët e tij, para votimit të një marrëveshjeje të re

Në një klimë me pengesa të shumta dhe rebelime nga radhët e Sirizës dhe njoftimeve për protesta qytetare, kryeministri Aleksis Cipras paraqiti një marrëveshje të re tre-vjeçare me kreditorët para Parlamentit grek, me optimizëm se të premten në mëngjes kjo kontratë do të marrë dritë jeshile nga Parlamenti grek. Marrëveshja e re për kredi, e cila do të sjellë përsëri...