Голем број коментари доби претседателот на државата Ѓорге Иванов откако донесе одлука за аболиција и за амнестија на сите политичари против кои се водат правосудни постапки.

https://twitter.com/bocbocbuc/status/719892483296083968

https://twitter.com/GBlagoja/status/719905164405141505