fbpx
Tag: ЦентраленКомитет

tag: ЦентраленКомитет

Komitetit Qendror i VMRO DPMNE: Mbështetje pa rezervë për Gruevskin

Komitetit Qendror  i VMRO DPMNE-së dje mbajti seancë të rregullt në të cilën është vendosur që t’i jepet “mbështetje e plotë dhe pa rezervë për kryetarin e partisë, Nikolla Gruevski, Komitetit ekzekutiv të partisë dhe Qeverisë në RM-së në menaxhimin me sfidat të imponuara nga sjellja e papërgjegjshme e LSDM-së”, njoftojnë nga partia në pushtet. “KQ i VMRO DPMNE-së dënon...