fbpx
Tag: SPB Ohër

tag: SPB Ohër

Disa të mitur kanë rrahur një bashkëmoshatarë me shufër hekuri

SPB- Ohër deri tek prokuroria themelore publike ka dorëzuar raport special kundër tre të miturve, në bazë të Ligjit për drejtësi për fëmijë, për dyshimin se kanë kryer dhunë. Siç njoftojnë nga MPB, të miturit më 31 korrik të këtij viti, janë futur në një oborr në Ohër dhe me shufër hekuri kanë sulmuar një tjetër të mitur dhe i...