fbpx
Tag: Шведска

tag: Шведска

Dezinformata për Suedinë u përdorën si karrem për përdoruesit e Facebook-ut nga Maqedonia e Veriut

Përdoruesit e Facebook-ut nga Republika e Maqedonisë së Veriut janë grupi i synuar i reklamave që i çojnë ata të vizitojnë faqe të internetit që mund të plaçkiten. Këto reklama duket sikur ofrojnë informacione mbi disa probleme dhe trazira në Suedi dhe duke klikuar në linkun që e bën ri-drejtimin deri te lidhjet në faqet e kriptovalutave në të...

Suedia fiton në “Eurovision”, pikët e Maqedonisë të pavlefshme

  Mans Zelmerlev nga Suedia me këngën “Heroes” është fituesi i edicionit të 60-të të “Eurovision” me 365 pikë të fituar. Në vendin e dytë u ndal Rusia e ndjekur nga Italia. Maqedonia edhe pse nuk u kualifikua në finale, megjithatë kishte të drejtë të votoj, por votat e vendit ishin të pavlefshme. Ndryshe, vendi i jonë sikur edhe Mali i Zi,...