fbpx
Tag: Shkolla fillore

tag: shkolla fillore

#Përgjegjësi është tekste shkollore pa gabime, pa gjuhë të urrejtjes dhe fyerje

Shpeshherë në tekstet shkollore për shkollat fillore dhe të mesme, e madje edhe te ato që përdoren nëpër fakultete, hasen shumë gjëra të palogjikshme, si dhe gabime profesionale, gjuhësore dhe didaktike. Gjatë viteve të kaluara kishte disa raste skandaloze me literaturën për nxënësit e shkollave fillore, të mesme, e madje edhe për studentët, ku kishte definicione qesharake, barazime të...