fbpx
Tags седиште

Tag: седиште

Këshilli Qendror i LSDM-së sot do të mbaj takim në orën 12

Këshilli Qendror i LSDM-së sot do të mbaj takim në selinë e partisë më ora 12, njoftojnë nga kjo parti. Në takim do të vendoset kush do të jetë mandatari për formimin e Qeverisë së re, pasi partia mbrëmë i mori nënshkrimet e BDI-së. Mbrëmë, zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani njoftoi se kjo parti do t'ia jep nënshkrimet LSDM-së për formimin...

LSDM dhe VMRO DPMNE mospajtime për shtabet partiake

  Partia në pushtet VMRO DPMNE dhe ajo opozitare LSDM sot shkëmbyen akuza të ndërsjella për atë se cila parti ka seli më të madhe. Dy partitë më të mëdha kërkuan mes vete, selinë partiake ta lëshojnë për konvikt studentor. “Prona e LSDM është pronë e Ministrisë së arsimit. Partia trashëguese e Lidhjes së komunistëve e ka përvetësuar dhe atë e...