fbpx
Tag: Reklama qeveritare

tag: reklama qeveritare

Mosmiratimi i ndryshimeve kyçe të ligjeve e bllokon procesin reformues të mediave

Edhe përskaj përpjekjeve të Qeverisë së Maqedonisë, të ndërtojë partneritet me asociacionet dhe sektorin civil në fushën e mediave, e njëjta ende nuk është çliruar nga ndikimi institucional dhe personal, për shkak të ngadalësisë me të cilën Kuvendi i miraton ndryshimet e nevojshme të ligjeve. Kjo u tha në prezantimin e raportit të tretë periodik në kuadër të projektit...

Qeveria ka paguar vetëm 250 euro për reklama në “Facebook” dhe Twitter”

Qeveria e Republikës së Maqedonisë më 22 gusht solli vendim me të cilin më nuk do të porosisë reklama te transmetuesit elektronikë, në gazeta dhe portale, por edhe në panoa (bilborde), mirëpo e ruan të drejtën që të informojë për aktivitetet e saj nëpërmjet mediave sociale. Për informimin e tillë, që kur ka filluar me punë Qeveria e re,...

Qeveria hap kanal për komunikim onlajn me qytetarët, nuk do të japë para për reklama

Qeveria komunikon me qytetarët nëpërmjet rrjeteve sociale dhe nëpërmjet transmetuesit publik të radiodifuzioni RTM, dhe nuk ka ndërmend të harxhojë para buxhetore, theksoi zëdhënësi i qeverisë, Mile Boshnjakovski në pyetjen e agjencisë "Meta" se a do të paguajë qeveria reklama kur do të komunikojë me publikun nëpërmjet transmetuesit publik të radiodifuzionit RTVM dhe a planifikon të paguajë për produksionin...