fbpx
Tag: рејтинг

tag: рејтинг

Kabineti i Gruevskit ka harxhuar 38 milionë euro për fushata reklamuese dhe për propagandë

Kabineti i ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski, për periudhën prej vitit 2008 deri në vitin 2015 ka harxhuar 38 milionë euro nga buxheti, për fushata reklamuese, të cilat janë emituar në televizione dhe në mediat elektronike, informoi në konferencën e sotme për shtyp zëdhënësi i qeverisë, Mile Boshnjakovski. Ai shtoi se në këtë shumë nuk janë llogaritur shpenzimet për fushatat në vitet...

IRI nuk planifikon anketë parazgjedhore për rejtingun e partive në Maqedoni

Instituti Ndërkombëtarë Republikan (IRI) i cili bën hulumtime të mendimit publik gjatë vitit për disa tema, nuk paralajmëron anketë parazgjedhore për rejtingun e partive politike në Maqedoni. "Tani për tani nuk kemi plan për të bërë hulumtim për zgjedhjet e 11 dhjetorit" thotë Ilina Mangova, përfaqësuese e IRI- Maqedoni. Anketat e IRI-t vlejnë si anketat më të sakta dhe më relevante...

“Pavel Shatev”: Për VMRO DPMNE mbështetje prej 37,9% për LSDM-në 16,1%

Për VMRO DPMNE-në do të votonin 37,9% e votuesve ndërsa për LSDM-në 16,1%. 26,9% nuk do të votonin për asnjë parti, tregon anketa e Institutit “Pavel Shatev”. Kreu i VMRO DPMNE-së ka mbështetjen e 52,3% e të anketuarve ndërsa kreu opozitar Zoran Zaev, 19,1%. Thuajse një e treta apo 28,6% nuk kanë përgjigje. Në punën e Prokurores speciale Katica Janeva nuk...

Anketat greke:SIRIZA para Demokracisë së Re

SIRAZA opozitare prin para Demokracisë së Re në të gjitha sondazhet e reja nëpër mediumet greke. Ashtu si po ashpërsohet gara mes qeverisë dhe opozitës në sy 17 dhjetorë dhe votimi i parë për kryetarin e Kuvendit, mediumet greke aq më shumë po vërshohen nga sondazhet e reja për rejtingjet e partive në rast zgjedhjet presidencial dështojnë dhe të shpallen...