fbpx
Tag: Prokuroripublik

tag: prokuroripublik

BDI-ja deri në fund të gushtit pret marrëveshje për prokurorit special

Ahmeti dhe Fatos Reka diskutuan mbi ngjarjet politike në vend, marrëdhëniet midis Shkupit dhe Tiranës, integrimin Euroatlantik, marrëveshjen e Ohrit dhe marrëdhëniet ndëretnike si dhe për gjendjen në Tetovë pas vërshimeve. Me këtë rast kreu i BDI-së njoftoi Ambasadorin shqiptarë mbi dialogun politik që po zhvillohet në mes të katër partive më të mëdha në vend, me ndërmjetësim ndërkombëtar. “Takimet e...

MPB: Shpërthimet në Tetovë dhe Kumanovë ishin jashtë stacioneve policore

Ministria e Punëve të Brendshme në buletinin e sotëm, në faqen e saj të internetit, zyrtarisht njoftoi për shpërthimet që mbrëmë u dëgjuan në afërsi të stacioneve policore në Tetovë dhe Kumanovë. “Më 9 dhjetorë të vitit 2014-të, në periudhën prej 20 deri 20 e 30 minuta, në SPB Tetovë dhe në SPB Kumanovë është denoncuar se janë dëgjuar shpërthime...