fbpx
Tags Prokurori publike

Tag: prokurori publike

Gjermania e shfuqizon , Maqedonia ende gjykon sipas ligjit për mbrojtjen e monarkëve

Ministri i drejtësisë së Gjermanisë, Heiko Maas dje njoftoi se qeveria gjermane do ta shfuqizoj Ligjin i cili ua ndalon qytetarëve të vendit t’i ofendojnë liderët e huaj. Maas ka deklaruar se bëhet fjalë për “ligj të vjetërsuar dhe të panevojshëm”. Ambasada e Turqisë në Maqedoni në fund të dhjetorit të vitit të kaluar, njoftoi se ka ngritur kallëzim penal kundër...

Prokuroria: Nuk ka rrethana të reja për hetimin e vdekjes së presidentit Trajkovski

  Deri në këtë moment, dhe nga faktet e konfirmuara deri më tani në hetim si dhe raporti i Komisionit ndërkombëtarë për shqyrtimin e shkaqeve për fatkeqësinë ajrore ku jetën humbi ish presidenti Boris Trajkovski, nuk janë paraqitur rrethana të reja që do të çonin n “marrjen e vendimit tjetër nga rezoluta e miratuar më herët” njoftuan sot nga Prokuroria...

A e kanë incizuar kamerat e sigurisë sulmin me armë në Qendrën Klinike?

Tre ditë pas sulmit të armatosur ku u plagos kirurgu i Qendrës klinike për kirurgji digjestive, kompetentët nuk tregojnë se tërbimi i të dyshuarve është regjistruar nga kamerat dhe nëse ato fare punojnë. Në vitin 2008 Ministria e shëndetësisë mori dhe instaloi rreth 1200 kamera në Qendrën klinike dhe objektet tjera shëndetësore për çka u shpenzuan rreth 1 milion euro. Dje...