fbpx
Tag: објекти

tag: објекти

Galeria: Ekipi i “Metës” hyri në Kumanovë, fotografi tronditëse nga Lagjja e Trimave

Ekipi i “Metës” hyri në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku vunë re shtëpi  krejtësisht të shkatërruar. Pronarët janë para objekteve dhe shohin se çfarë ka mbetur prej tyre.