fbpx
Tag: Ngjyrë

tag: ngjyrë

Ngjyrosja e gishtit, joligjore dhe kundër Kushtetutës

Shënuesi i takon së kaluarës. Në zgjedhjet e ardhshme votuesit nuk do të mbartin më ngjyrën e zezë në gishtin e dorës, që u vendos si praktikë nga zgjedhjet e kaluara parlamentare dhe presidenciale, si parandalim që qytetarët të mos votojnë më shumë herë. Anëtarët e Gjykatës Kushtetuese morën vendim njëzëri për shfuqizimin e dispozitave të Kodi Zgjedhor që parashikonin...