fbpx
Tag: МЖ

tag: МЖ

Izolimi hekurudhor: Shkup- Bllacë është treni i vetëm ndërkombëtar i vendit (Infografik)

Nga kryeqyteti i Maqedonisë me tren jashtë shtetit mund të udhëtohet vetëm deri në Bllacë. Treni i shpejtë deri në Prishtinë është destinacioni i vetëm deri ku mund të udhëtojnë qytetarët, njofton Meta.mk Në orarin aktual të trendëve të Hekurudhës së Maqedonisë – Transport është theksuar se treni për në Selanik dhe Beograd do të jetë në qarkullim vetëm verës....