fbpx
Tag: Ministria për Mbrojtje

tag: Ministria për Mbrojtje

Ministria për mbrojtje hapet ndaj publikut dhe do të publikojë gjithçka që nuk është fshehtësi

Shpenzimet e ministrit për mbrojtje, rrogat dhe furnizimet publike në Ministrinë për mbrojtje më nuk do të jenë fshehtësi, porositi Radmilla Sheqerinska, njeriu i parë i kësaj ministrie në konferencë për shtyp. – Ministria për Mbrojtje, jo vetëm në Maqedoni, mirëpo veçanërisht në Maqedoni konsiderohej si një nga ministritë tradicionalisht më të mbyllura, për shkak të natyrës së punës, mirëpo...