fbpx
Tag: Mesatare

tag: mesatare

Neto ­paga mesatare e paguar mujore në mars 21.402 denarë

­ Neto ­paga mesatare e paguar mujore në muajin mars të këtij viti arrin 21.402 denarë dhe në krahasim me muajin mars të vitit të kaluar është më e lartë për 1,9 për qind, bëri të ditur sot Enti Shtetëror për Statistikë. Rritja ka të bëjë, para së gjithash, në neto­ pagën mesatare mujore të paguar për të punësuarit...