fbpx
Tag: мерка

tag: мерка

Rritja e pagave në MPB do të kushtoj 4 milion euro

Më shumë se 10. 000 të punësuar në Ministrinë e punëve të brendshme (MPB) do të përfshihen me masën për harmonizimin e pagave për nëpunësit policor dhe personave të autorizuar zyrtar me ato të nëpunësve në Doganë, njoftoi sot ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovska, për masën që të dielën, në tubimin popullor në Shtip e paralajmëroi kryeministri Nikolla Gruevski. -Në...